Artesa de Segre
Rebost del Montsec
Inici » » Whatsapp compartirà la teva ubicació amb els contactes dels teus grups

Whatsapp compartirà la teva ubicació amb els contactes dels teus grups

Publicat per ÀgilServis a 27 de gen. 2017 | 1/27/2017

Whatsapp compartirà la teva ubicació 
amb els contactes dels teus grups.

Els grups de Whatsapp rebran amb la propera actualització una novetat que ja comença a causar polèmica: la notificació de la localització dels seus membres en temps real. Segons ha compartit l'usuari @WABetaInfo, un perfil de Twitter que comparteix les novetats de les versions en prova del servei de missatgeria instantània, la localització ha aparegut a les versions beta 2.17.3.28 de iOS i 2.16.399+ d'Android, i possiblement arribarà amb la propera actualització de l'app.


La localització, com recull aquest perfil, arribarà desactivada per defecte, però en cas que s'activi permetrà als altres membres del grup saber on està el contacte en qüestió i, a més, a temps real. Aquesta nova característica actualitza la localització del membre del grup si està en moviment i, a més, ofereix la possibilitat de mostrar-la durant períodes de temps, de manera que sàpiguen on es troba durant un, dos o cinc minuts, o bé de forma indefinida.








Ver imagen en TwitterVer imagen en Twitter
2.17.3.28 iOS | 2.16.399+ Android: Live Location feature, that tracks the live location of other group participants (DISABLED BY DEFAULT).


La possibilitat que els usuaris sàpiguen on es troba cadascú a través de l'aplicació de missatgeria està començant a suscitar crítiques en contra la seva activació per tota la informació que una persona pot estar compartint sense ser-ne realment conscient i l'ús que els altres en poden fer. És una reacció semblant a la que va aparèixer amb el doble check blau.
COMPARTIR

About ÀgilServis

Entrades populars