Artesa de Segre
Rebost del Montsec
Inici » » Mor una nena en un xoc frontal

Mor una nena en un xoc frontal

Publicat per ÀgilServis a 8 de jul. 2017 | 7/08/2017

Mor una nena en un xoc frontal 
quan el cotxe en què anava intentava 
esquivar el fum de l'incendi d'Artesa de Segre
Un dels dos vehicles ha envaït el carril contrari de la via en la zona afectada pel fum de l'incendi, que ja està estabilitzat.


Una menor ha mort en un accident de trànsit a la C-14, a l'altura d'Oliola (Noguera). Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís a les 10.37 quan dos turismes han xocat de cara al punt quilomètric 110 de la via després que un d'ells ha envaït parcialment el sentit contrari. Com a conseqüència del xoc, la menor ha mort i sis persones més han hagut de ser ateses pel SEM. El sinistre ha passat en un punt de la via afectada pel fum d'un incendi agrícola, que ha obligat a tallar la carretera en un tram d'11 quilòmetres entre Artesa de Segre i Ponts.
Arran de la incidència s'han activat tres patrulles dels Mossos d'Esquadra i sis del SEM, entre les quals hi havia l'helicòpter medicalitzat.
L' incendi agrícola ha obligat a tallar aquest dissabte al matí la carretera C-14 entre els municipis d' Artesa de Segre i Ponts, a la Noguera.
Segons han informat els Bombers, el foc s'ha declarat a mig matí en un camp de panís als marges d'aquesta carretera. Hi ha 20 dotacions terrestres i 8 mitjans aeris que treballen en les tasques d'extinció del foc, que a les 11.30 ja havia cremat unes 15 hectàrees de vegetació agrícola.
COMPARTIR

About ÀgilServis

Entrades populars